петък, 18 февруари 2011 г.

Отговор на Епископ Георгиев

Уважаеми  Епископе,
Само Бог знае подбудите ми и Той ще ме съди!
Това не променя факта, че пълномощника на ОБЦ лъже безогледно, проповядва  ерес и злепоставя България  и Църквата!  Ако  искате  още  видео файлове  в   интернет  има стотици с негови "чудесии". Ако  желаете ще ги публикуваме. Вместо да започвате безогледно да нападете наред всички  деноминации, за различията им в доктрините, което не е грях, насочете  силите си  и да помогнете на морално изпадналия си брат.  Разбирам, че истината е неудобна и  е по-лесно да се  атакува   този, който казва истината отколко да се изобличи "високопоставения"!
Продължавам да вярвам, че в ОБЦ има достатъчно съвестни служители, които ще вземат правилно решение и няма да мълчат пред  "неудобната" ситуация.
Забележете, че в писмото си не  обвинявам и не  осъждам, а задавам въпроси към една публична личност, публично  казала неща засягащи  не само ОБЦ,  а протестанската църква в България. Тази личност и до ден днешен мълчи и не желае да  отговори на тях.
Моля не приемайте   въпросите като  атака към ОБЦ, явно  имате нужда от помощ извън ОБЦ, за да се справите с моралния казус, който търпите повече от 15 г. Разбирам, че е много  е по-удобно да се замълчи и да се  изчака да мине време  за да се позабрави! Разбирам че е  по-удобно да се обвини, че този който задава въпросите  има нечисти подбуди.
Но не казавате  нищо за  фактите, които са неоспорими. Давате ли си сметка, че за  една седмица 29 160 души са гледали "чудесиите" на вашия пълномощник?
Нямах желание да  пиша повече, но понеже споменавате името ми многократно,  ако замълча може да си повярвате че сте прав.
Останете със здраве господин Епископе!

Ангел Пилев

Няма коментари:

Публикуване на коментар