четвъртък, 6 март 2014 г.

МЕТАМОРФОЗАТА НА БРАТ ВЕЛИЧКО



Преди около месец на една конференция се срещнах с група пастори.
Когато изказах моето мнение, че г-н Величко Велев е агент на ДС, имаше реакция от тяхна страна на пламенна защита, като казваха че Павел Игнатов и Васил Еленков може да са агенти, но не и брат Величко. Предварително се извинявам, че не можах веднага да отделя време за да се аргументирам, но смятам, че въпросният документ хвърля достатъчно светлина за метаморфозата която „брат” Величко Велев преживява. От брат Велев на ДВ (доверена връзка) ГЪЛЪБОВ; от ДВ ГЪЛЪБОВ на агент ЕДЕЛВАЙС.

Във въпросният донос ДВ ГЪЛЪБОВ (Величко Велев) докладва, че Павел Игнатов е дал религиозна литература на Георги, която след като я прочете да му я върне. Георги, споделя с ДВ ГЪЛЪБОВ, че Павел има в къщи пълна библиотека с подобна литература.
Оперативното поръчение към ДВ ГЪЛЪБОВ  е да посети Павел Игнатов в домът му  и да проучи откъде той получава тази литература.
Забележката от офицера на ДС е абсолютно ясна: ГЕОРГИ ВЕЛЕВ е син на източника ДВ ГЪЛЪБОВ, и ако ДС вземат някакви мерки да внимават да не го разконспирират.
В задачата се пита: Чий син е Георги Велев? И ако е син на Величко Велев, това означава, че е и син на ДВ ГЪЛЪБОВ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар