вторник, 25 септември 2012 г.

То няма да чака новия Херкулес да изрине Авгиевите обори, да не би да се окаже поредният пастор/агент

Ново движение се издигна в страната ни – хора, които не могат и не искат да търпят компроментирани пастори/агенти на ДС да бъдат ръководители на църквата.
Актуални са стиховете от Словото: „Оставил съм Си седем хиляди мъже, които не са преклонили коляно пред Ваала". Римл. 11:4

Ново поколение (не значи непременно младо) се издига в България,
- което отказва да бъде лъгано;
- което отказва да се примирява, когато му се казва, че не е негова работа;
- което няма да спре да задава въпроси и да търси отговори, докато цялата истина не излезе наяве;
- което няма да допусне на доказано корумпирани и морално пропаднали типове да бъдат негови духовни настойници и водачи.

Може би агентите/пастори не могат да си обяснят нито как, нито кога се появи. Единственото сигурно е, че то вече е тук. Ново поколение от ентусиазирани и амбициозни хора, които не вярват на всичко, което се говори по амвоните, защото се научиха да ги разпознават по плодовете им, е вече тук. Това са млади, борбени хора и макар че често са обвинявани в младежки идеализъм, именно в техните ръце е бъдещето на България. Това поколение нараства, то е агресивно, не приема предразсъдъците на покварената от комунизма религиозна система. То е чуло в сърцето си призива от Бога, че ВРЕМЕТО Е СЕГА И ТЕ СА ХОРАТА. То няма да чака новия Херкулес да изрине Авгиевите обори, да не би да се окаже поредният пастор/агент. То вече го прави. Това, което изглеждаше невъзможно, вече се случва. Хора от всички краища на България заявяват своята твърда позиция и посвещение, за да видят Църквата ходеща в чистота и власт.

„Стани, свети, защото светлина дойде за тебе, И славата Господна те осия. Защото, ето, тъмнина ще покрие земята, и мрак племената; А над тебе ще осияе Господ, И славата Му ще ти се яви.“ Исая 60:1-2

Няма коментари:

Публикуване на коментар